Det ligger i ordet “akut”, at det er noget, der opstår pludseligt – såsom tandpine eller skade på tænderne. Her kan det være nødvendigt med akut tandlægehjælp, så du kan komme smerterne til livs så hurtigt som muligt.

Hos Tandlæge Teamet i Søborg står vores erfarne tandlæger klar til at behandle, vejlede og rådgive dig, hvis du oplever akutte smerter i tænderne. Vi ved, at smerter sjældent kommer på et belejligt tidspunkt, og derfor bestræber vi os på at tage imod dig så hurtigt som muligt – og altid inden for 24 timer – også i weekenden.

Akut tandlægehjælp – hvornår er det nødvendigt?

Der kan være flere forskellige årsager til, at du har behov for en akuttid hos tandlægen. Det kan være, at du har mistet en bro eller en krone, at du kommer til skade i forbindelse med sport eller en ulykke, eller hvis du oplever smerter i tænder og tandkød

Det kan være fristende at vente, indtil weekenden er ovre, eller dagen og natten er gået, så du kan ringe til din tandlæge i almindelig åbningstid. Men konsekvenserne ved at vente kan være store. Har du for eksempel knækket et stykke af din tand, kan den blive skrøbelig, og skaden kan forværres, hvis du ikke får den efterset af en tandlæge. Hvis der er tale om en infektion, kan denne sprede sig, hvis den ikke behandles hurtigt.

Helt enkelt kan man sige, at du hellere må ringe til tandlægen en gang for meget end en gang for lidt. Hvis du ringer på tlf. (+45) 39670120, vil vores tandlæger i Søborg guide dig til den bedste løsning.

Akut tandlæge i Søborg – vi er klar, når uheldet er ude

Tandlæge i Søborg – også for dig med tandlægeskræk

Hos Tandlæge Teamet forstår vi, at et besøg hos tandlægen kan fremkalde angst og bekymring hos nogle patienter. Særligt hvis der allerede inden besøget er noget, der gør ondt. Derfor tager vi tandlægeskræk alvorligt, og vores team er trænet i at håndtere og afhjælpe frygten med omsorg, empati og kontinuerlig dialog.

Vi har skabt et trygt miljø, hvor du kan tale åbent om dine bekymringer. Her sørger vi for at lytte og tilpasse behandlingen, så du kan finde mest mulig ro, og vi vil gøre vores bedste for at minimere ubehag, ligesom vi naturligvis garanterer dig en smertefri behandling og alle de pauser, du har brug for undervejs.

Har du behov for en akut tid – tandlægeskræk eller ej – så kontakt os i dag. Som tandlæge i Søborg er vi klar til at hjælpe inden for kort tid.

LÆS OGSÅ: Få styr på din tandlægeskræk hos vores søde tandlæger i Søborg

FAQ

Går tandpine over af sig selv?

Nej, tandpine går sjældent over af sig selv, og derfor bør du altid kontakte din tandlæge, hvis du har ondt i tænder eller tandkød. Og gerne hurtigst muligt så problemet ikke forværres.

Hvornår har man brug for akut tandlægehjælp?

Akut tandlægehjælp kan være nødvendigt, hvis du har fået en skade på tænderne, eller hvis du har tandpine. Vi anbefaler, at du hellere ringer til tandlægen en gang for meget end en gang for lidt.

Kan Tandlæge Teamet hjælpe med akut tandlægehjælp i Søborg?

Ja, som tandlæge i Søborg bestræber vi os på at finde en akut tid til dig inden for 24 timer – også i weekenden.