Vi tilbyder akut behandling indenfor 24 timer

Har du akut brug for en tandlæge? Hos Tandlæge Teamet i Søborg kan du få hurtig hjælp, når der opstår et problem med dine tænder.

Vi behandler dig indenfor 24 timer – og allerhelst samme dag, når der er behov for det. Her på siden kan du få viden om akut behandling, og hvordan du skal forholde dig, hvis du oplever smerter eller skader på tænderne.

Hvornår er der behov for akut tandlægehjælp?

Der kan være mange årsager til, at du har behov for akut tandlægehjælp. Det kan f.eks. være, hvis du har mistet en bro eller krone, hvis du slår en tand ud eller oplever smerter i tænder eller tandkød.

De mest almindelige årsager til behovet for akut tandlægehjælp er ved:

  • Tandskader (traumer)
  • Tandpine

Tandskader, eller traumer, opstår som regel i forbindelse med sport og transport. Falder du f.eks. og slår en tand ud, er det vigtigt, at du kommer forbi en tandlæge, der kan vurdere skadens omfang gennem en grundig undersøgelse.

Tandpine kan opstå af mange grunde. Hyppige årsager er ved infektioner eller huller, hvilket kræver hurtig behandling for at forhindre forværring. Det er ikke sikkert, at tandpine er alvorligt, men du bør som udgangspunkt altid få det tjekket hos tandlægen.

Vi står klar, når uheldet er ude

Problemer med tænderne kan være til stor gene i det daglige. Oplever du smerter i og omkring tænderne og tandkødet eller løse, knækkede og udslåede tænder, er det vigtigt at handle hurtigt.

Hvad end problemet er, kan du få en akut tid til en effektiv behandling hos Tandlæge Teamet i Søborg. Vi foretager en grundig forundersøgelse af problemet og behandler herefter.

Vores dygtige tandlæger yder en professionel tandpleje og sørger for, at du føler dig tryg fra du træder ind i klinikken, til du går igen.

Akutte tandproblemer i weekenden

Det sker, at akutte tandproblemer opstår på tidspunkter, hvor det ikke er muligt at komme til tandlægen med det samme.

Har du et akut problem, anbefaler vi, at du tager kontakt til os via email, eller telefon. Normalt kan vi hjælpe med akutte tandlægetider i weekenden.

Hvordan får jeg en akut tid?

Har du knækket en tand under træningen? Eller oplever du en akut tandpine. Så skal du ringe til os og forklare om dit problem. Herefter forsøger vi at finde den hurtigst mulige tid til dig.

Går du for længe med problemet uden at tage kontakt til en tandlæge, kan du risikere at gøre skaden værre.

Vi har erfaring med tandlægeskræk

Mange undgår at tage til tandlæge, når der opstår et tandproblem, da de finder tanken om at sidde i tandlægestolen ubehagelig.

Hos Tandlæge Teamet i Søborg gør vi meget for,at du føler dig tryg og godt tilpas. Vores dygtige tandlæger tager hånd om dig og sørger for, at du får en god oplevelse i vores klinik, hvis uheldet skulle være er ude.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har akutte tandproblemer

Konsekvenserne ved at gå i længere tid med et tandproblem kan være vidtrækkende. Falder du f.eks. og knækker et stykke af din tand af, kan den være skrøbelig efter slaget, og dermed kan skaden forværres, hvis du ikke kommer til tandtjek hos en tandlæge.

Derfor anbefaler vi altid, at du kontakter os med det samme, hvis du oplever former for skader eller smerter i eller omkring dine tænder. På den måde kan vi sikre, at du får den rette hjælp i tide – hvilket i sidste ende også kan være godt givet ud økonomisk.

Ofte stillede spørgsmål om akut tandlægehjælp

Hvad gør jeg, hvis jeg får akutte tandproblemer i weekenden?
Kan det ikke vente til klinikken åbner, anbefaler vi at ringe til tandlægevagten. Her kan du få hjælp udenfor vores åbningstider.

Er mit tandproblem akut?
De fleste tandproblemer, der er forbundet med smerter eller skader på tænderne, er akutte. Er du i tvivl, om dit tandproblem kræver hurtig behandling, er det vigtigt, at du kontakter os, så vi kan give en faglig vurdering.

Hvad koster det at komme akut til tandlægen?
Har du spørgsmål til prisen på din behandling, kan du kontakte os direkte eller se vores prisliste her.

Kontakt os

Kontakt Tandlæge Team
Søborg Hovedgade

Vi ringer til dig og snakker om dine behov så du kan gå trygt til tandlægen. Det er helt uforpligtende