Få kirurgisk tandbehandling i trygge rammer

Det kan være nødvendigt med kirurgisk behandling ved en række sygdomme i tænderne. Det gælder eksempelvis ved fjernelse af visdomstænder.

Hos Tandlæge Teamet i Søborg tager vi altid varmt imod dig og udfører kirurgiske behandlinger med tryghed og professionalitet for øje. Få mere at vide om kirurgi på tandklinikken her.

Hvordan foregår fjernelse af visdomstænder?

Visdomstænder er de sidste tænder, der bryder frem. De fleste mennesker har fire styk, men du kan mangle én eller flere. Hos nogle bryder de helt frem, hvor de ved andre kun bryder delvist frem – det kan føre til smerte og ubehag, hvor et kirurgisk indgreb kan blive nødvendigt.

Når visdomstanden kun er delvist fremme, skaber det en “lomme”, hvor skidt og snavs nemt kan gemme sig. Det kan i værste fald føre til betændelse, der giver symptomer som rødme, smerter, hævelse, synkebesvær og dårlig smag i munden.

På klinikken i Søborg har vi fjernet mange visdomstænder gennem tiden og kan også hjælpe dig.

Vi udfører kirurgi smertefrit

Det er almindeligt at være nervøs over at gå til tandlægen, og er du én af dem, der bliver utryg bare ved tanken, er du ikke alene.

Særligt kirurgiske indgreb kan gøre mange urolige. Det har vi fuld forståelse her på klinikken, og vi gør alt, hvad vi kan for at gøre dig tryg inden og under behandlingen. Har du brug for at tale forløbet igennem inden, så fortæl os det – vi er her for at gøre dit besøg ved tandlægen til en rolig oplevelse.

Det betyder også, at vi smertedækker dig grundigt med lokalbedøvelse under et indgreb. På den måde vil du ikke mærke smerte under behandlingen.

Efterfølgende kan du have ondt i op til en uge, hvilket kan dæmpes med smertestillende medicin.

Gode råd efter fjernelse af tand

Når du har fået fjernet en tand, er det vigtigste at passe godt på såret. Det gør du blandt andet ved at undgå fysisk aktivitet, spise blød eller flydende mad det første døgn og skylle med klorhexidin, der hæmmer bakterier.

Husk desuden at gå jævnligt til tandlægen, så vi når at opdage en visdomstand på afveje – inden den udvikler sig til en smertefuld betændelse.

Vi tager os god tid til dig

Enhver patient er unik. Alle kommer med deres eget tandsæt og erfaringer med at gå til tandlægen. Derfor sætter vi god tid af til hver patient, så vi kan yde den bedste behandling, skræddersyet til dig.

Det gælder, uanset om du skal have lavet et kirurgisk indgreb eller en rodbehandling. Større behandlinger kan bidrage til nervøsitet, og derfor taler vi meget gerne med dig om eventuel tandlægeskræk.

Vi hjælper dig til et smertefrit og smukt smil

Tandpine kan gå voldsomt ud over livskvaliteten. Har du døjet med smerter fra tænderne længe – eksempelvis fra visdomstænderne – kan det give god mening at få os til at kigge på situationen.

Ingen skal gå rundt med tandpine, og vi ønsker at hjælpe dig med at smile uden smerter igen. Det gælder også udseendet af dit tandsæt. Er du ked af dine tænders gullige farve, eller er der knækket et stykke af en tand, kan vi udføre kosmetiske behandlinger.

På den måde kan du komme til at smile stort igen – uden gener og med et sundt, smukt udseende.

Vi tilbyder en række forskellige behandlinger

Hos Tandlæge Teamet i Søborg er vi dedikerede omkring vores arbejde. Vi sætter en stolthed i at skabe de bedste resultater for vores patienter og give dem en god oplevelse lige fra de træder ind på klinikken.

Vi tilbyder et bredt udvalg af tandbehandlinger, lige fra det klassiske tandeftersyn til implantatbehandling.

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uformel snak om din situation. Måske har du ondt i en tand? Eller måske er det længe siden, du har været ved tandlægen? Uanset behandling tager vi godt imod dig og finder den rette behandling.

Ofte stillede spørgsmål om visdomstænder

Hvornår skal en visdomstand fjernes?
Hvis visdomstanden kun er delvist fremme eller ligger nede i kæben og generer, er det en god idé at få den fjernet med kirurgi.

Har jeg betændelse i en visdomstand?
Oplever du ømhed, smerter og dårlig smag i munden, kan det tyde på betændelse i visdomstanden. I så fald kan du kontakte os, og vi kan fjerne den med kirurgi her på klinikken.

Gør det ondt at få fjernet en visdomstand?
Du er lokalbedøvet under fjernelsen af tanden, så du ikke mærker noget. Efterfølgende kan du have ondt i op til en uge, hvilket kan dæmpes med smertestillende medicin.

Kontakt os

Kontakt Tandlæge Team
Søborg Hovedgade

Vi ringer til dig og snakker om dine behov så du kan gå trygt til tandlægen. Det er helt uforpligtende