Almindelig forebyggende tandpleje

Velfungerende og sunde tænder forhøjer markant vores livskvalitet. Et sundt og velplejet tandsæt kræver naturligvis, at vi aflægger et besøg hos tandlægen i ny og næ.

Vores tænder skal vi bære gennem hele livet, og derfor er det også vigtigt, at vi jævnligt får undersøgt dem med en almindelig forebyggende undersøgelse. Som navnet også antyder, så er der tale om en forebyggelse, så man undgår pludselige drastiske behandlinger fremadrettet.

Besøg din trofaste tandlæge i Søborg Hovedgade, hvor vi tager kærlig hånd om dig og dine tænder. Vi bestræber os altid på at give en tryg og grundig behandling, som gør at du atter går smilende ud af tandklinikken.

Opnå et stærkt og sundt tandsæt

En forebyggende tandbehandling vil i højere grad kunne holde dine tænder sunde og stærke i lang tid fremadrettet. Det er vigtigt at booke tid til en forebyggende plejning – uanset om du oplever smerter eller ej. Med almindelig forebyggende tandpleje kan vi i rette tide opdage begyndende tandskader eller tandsygdomme såsom tandkødsbetændelse og paradentose. Dette kan altså spare dig tid og kræfter både sundhedsmæssigt og økonomisk.

Hvad skal jeg være opmærksom på? Efter hvert enkelt besøg vurderer vi, hvor ofte den forebyggende tandpleje skal finde sted. Hvis du ikke ønsker at løbe til tandlæge i tide og utide, så er der naturligvis nogle faktorer, som du selv kan skrue op for derhjemme. 

Børst tænder hver morgen og aften. Dette kommer formentlig ikke som den store overraskelse, men det kan dog alligevel ikke nævnes nok gange. Tandbørstningens formål er at forhindre huller og bakterier. I vores klinik i Søborg er vi behjælpelig med faglig rådgivning omkring den korrekte børsteteknik.

Den forebyggende behandling foregår altså allerede hjemme på dit eget badeværelse, hvor du kan sørge for at renholde tænderne. 

Individuel og skræddersyet behandling

Her hos Tandlæge Teamet bestræber vi os altid på at tage god og grundig tid til alle vores patienter, og en skræddersyet behandling er i fokus hos os. Der er ingen patienter, som er ens, og derfor er der naturligvis heller ingen forebyggende tandpleje, der er ens.

De forebyggende behandlinger har dog alle det tilfælles, at vi nøje undersøger dine tænder og tandkød. Med til undersøgelsen hører desuden en grundig rensning af dine tænder, hvor vi blandt andet fjerner plak og tandsten. Husk desuden at være åben om dit helbred og tænder – vi lytter altid, og behandler dine tænder nænsomt. Hvis du har oplevet nogle smerter, så tilkendegiv altid dette så vi kan hjælpe dig af med smerterne på bedste vis. 

Vi sørger desuden altid for en grundig vejledning i personlig og individuel tandpleje.

Høj faglighed og behagelig atmosfære

Når du gæster vores klinik i Søborg Hovedgade, så garanterer vi en behagelig og rolig atmosfære. Vi er et kompetent team, som prioriterer dig og dine ønsker højt. Vores mission er at give dig en god oplevelse, så du forbinder tandpleje med noget positivt. 

Den høje standard er naturligvis en selvfølge, når du bliver behandlet hos os. Vi er altid yderste grundige i vores behandling, så du trygt kan læne dig tilbage i tandlægestolen. 

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har uddybende spørgsmål omkring almindelig forbyggende tandpleje, eller nogle af vores andre behandlinger. Book din tid på telefonnummer: 39 67 01 20 eller mail: [email protected]. Vi glæder os til at høre fra dig – og byder velkommen til nye såvel som gamle patienter. 

Kontakt os

Kontakt Tandlæge Team
Søborg Hovedgade

Vi ringer til dig og snakker om dine behov så du kan gå trygt til tandlægen. Det er helt uforpligtende