Professionel kosmetisk behandling med et flot resultat

Hos TandlægeTeamet på Søborg Hovedgade udfører vi alle former for kosmetiske behandlinger. Vi tager os altid kyndigt og professionelt af dig, uanset om du skal have foretaget en tandblegning, lavet porcelænsfacader eller have lukket et mellemrum mellem to tænder.

Her på siden kan du læse meget mere om os og vores kosmetiske behandlinger.

Hvad er en kosmetisk behandling?

En kosmetisk behandling handler om at ændre udseendet af en eller flere tænder. Det er oftest kendetegnende for en kosmetisk behandling, at tænderne er raske, men behandlingen udføres med henblik på at gøre tænderne pænere.

Derfor kan du sagtens få en kosmetisk behandling, selvom du har sunde og raske tænder. Hvis du ikke er glad for udseendet af dine tænder eller gerne vil have noget ændret, kan kosmetik være løsningen.

Der findes mange forskellige kosmetiske behandlinger, og hos TandlægeTeamet udfører vi en række af dem.

Få smilet tilbage med en flot porcelænsfacade

Er du træt af udseendet på dine tænder?

Vi kan lave en flot porcelænsfacade, der kan ændre udseendet af tænderne i det omfang, du ønsker det. Porcelænsfacader kan gavne dig, som har skæve, misfarvede eller knækkede tænder. Her kan vi udføre en kosmetisk behandling og ændre udseendet.

Hvad er en porcelænsfacade?

Når vi udfører en porcelænsfacade, lægger vi et tyndt stykke porcelæn på forsiden af tænderne, som ændrer deres udseende. Facaden vil derfor medvirke til et hvidere og større smil.

Porcelænsfacader kan lægges efter dit ønske i forhold til farve og form, og du vil kunne have gavn en porcelænsfacade, hvis du er ked af en eller flere af nedenstående ting:

  • Du har misfarvede tænder
  • Dine tænder er skæve
  • Du har knækket noget af en tand
  • Du har mange gamle fyldninger i tænderne

Porcelænsfacader har en holdbarhed på 10-15 år, og du kan sørge for, at facaderne forbliver pæne ved dagligt brug af tandbørstning og tandtråd.

Vi sørger altid for at udføre en professionel behandling, der efterlever dine ønsker, så dit smil igen bliver stort og bredt.

Hvad er en porcelænsfacade?

En tandblegning er blevet en moderne kosmetisk behandling de seneste år. Med tiden vil cigaretter, rødvin og kaffe misfarve ens tænder, og derfor vil mange med tiden føle sig generet af tændernes udseende.

Dertil vil farven også ændres i takt med, at emaljen slides.

En tandblegning er en behandling, der gør tænderne hvide igen. Det sker ved hjælp af det aktive stof brintoverilte.

Vi er professionelle indenfor tandblegninger, og derfor ved vi, hvordan vi behandler dig bedst med det mest effektive resultat til følge. Vores tandblegning kan både foregå her på klinikken, eller som en behandling du kan udføre i hjemmet.

Det vigtigste for os er, at du får et smil, du er glad for.

Har du knækket en tand? Vi gør det umuligt at se

Med kosmetisk plast kan vi hjælpe dig, hvis du har knækket en tand. Ofte kan vi behandle dig uden at skulle slibe på den resterende del af tanden, og det vil ikke være synligt for det blotte øje, at der er sat et stykke plastik på.

Din tand vil være æstetisk flot at kigge på, og vi behandler dig med et holdbart og slidstærkt materiale.

Få fjernet mellemrum mellem tænderne

Har du et mellemrum mellem to tænder, som du er ked af?

Med en kosmetisk behandling i plastik, kan vi lukke mellemrummet. Dermed skal du ikke være ked af at finde det store smil frem.

En behandling i plastik vil med årene kræve reparationer og vedligeholdelse, men det er en kort proces, der er mindre omkostningstungt end behandlinger lavet i keramik

Alle kan få en kosmetisk behandling

Der er intet i vejen med at få en kosmetisk behandling. Hvis du er ked af dine tænders udseende eller holder igen med smilet, er det en behandling, der kan løfte din livskvalitet markant.

I dag er det helt naturligt, at det ikke er en forudsætning, at der er noget galt med dine tænder, før de kan behandles.

Vi udfører sikre, godkendte behandlinger og er en tandlæge med stor erfaring. Derfor er du også altid i trygge hænder hos os.

Du er i centrum for behandlingen, og vi er imødekommende, smilende og professionelle.

Skal du have det brede smil tilbage?

Skal du have en kosmetisk behandling? Eller er du i overvejelsesfasen og kunne godt bruge et godt råd?

Vi sidder klar til at høre fra dig på telefon 39 67 01 20 eller på mail [email protected]. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe uforpligtende.

Vi kan også ringe dig op, hvis du udfylder vores kontaktformular herunder.

Kontakt os

Kontakt Tandlæge Team
Søborg Hovedgade

Vi ringer til dig og snakker om dine behov så du kan gå trygt til tandlægen. Det er helt uforpligtende