Få frisket dine tænder op med en tandblegning

Tandblegning kan være et gavnligt tiltag, hvis dine tænder er misfarvede, eller dine tænder trænger til et friskere og sundere udseende. Misfarvning af tænderne kan blandt andet skyldes en tidligere rodbehandling af dine tænder, eller hvis de generelt er blevet gule eller mørke efter flere års brug og slid.

Hos TandlægeTeamet i Søborg er vi dygtige til tandblegning og giver professionel behandling, hvor du føler dig tryg hele vejen igennem.

Behandlingen er blevet et udbredt foretagende i den danske befolkning. Et sundere og pænere smil kan være med til, at du føler dig mere selvsikker, når du smiler i hverdagen, hvilket kan øge livskvaliteten betydeligt.

Her på siden kan du læse mere og blive klogere på behandlingen.

Individuelt lavet blegeskinde

Hos Tandlægeteam i Søborg får du altid indiviuelt lavede blegeskinner – både til – overmund og undermund. Vi bruger altid nyeste og mest effektive materialer og tilsikrer altid brug af de materialer der er mindst skadeligt for tandkød og tænder. Tandblegningen foregår altid under tandlægens tilsyn.

Hvad skyldes misfarvning?

Misfarvning af tænderne er ganske almindeligt og kan variere i omfang. En misfarvning af dine tænder kan skyldes aflejring på dine tænders overflade fra blandt andet farvestoffer fra mad og drikkevarer – eksempelvis kaffe, te og rødvin. Tobak og lakrids kan også have en misfarvende effekt på dine tænder. Derudover kan en fyldning eller en rodbehandling også resultere i en misfarvning af dine tænder.

Døjer du med misfarvede tænder, som præger din selvtillid, når du smiler, kan en tandblegning være en nem, sikker og smart løsning. På den måde kan du forhåbentligt slappe mere af og hvile i dig selv fremadrettet.

Fordelene ved tandblegning

Indgrebet er ikke farligt, så længe du benytter dig af en professionel tandlæge, som er ekspert i at udføre behandlinger. Vores klinik har stor viden inden for behandlingsområdet og ved præcis, hvordan dine tænder reagerer på indgrebet og kan komme med råd og vejledning.

Udover at behandlingen er ufarlig og sikker, vil det naturligvis føre til, at dine tænder bliver hvidere og får et friskere udtryk.

Udseende er generelt noget, som fylder mere og mere i befolkningen, og derfor er kosmetiske behandlinger blevet mere udbredt. Derfor kan en simpel løsning som tandblegning være med til, at din selvtillid vedligeholdes og måske endda forbedres.

Undgå gør-det-selv-tandblegning

Har du ingen erfaring som tandlæge, bør du ikke blege dine tænder på egen hånd, da du kan ende med at skade dine tænder. Alle tandsæt er forskellige, og du ved derfor ikke, hvordan dine tænder reagerer på behandlingen, hvis du udfører den på egen hånd.

Derudover bør et indgreb ikke foretages for tit. Bliver det udført for tit – og uden den rette viden – kan dine tænders emalje ende med at tage skade.

Vi anbefaler derfor, at du benytter en tandklinik, der kan bruge sin professionelle baggrund. På den måde opnår du det bedste og mest sikre resultat af tandblegning.

Vær tryg hos os

Om du skal have udført en rodbehandling, tandblegning eller blot have foretaget det årlige tandeftersyn, vægter vi tryghed højt. Tandlægeskræk er ikke sjældent, og det er vi helt bevidste om. Derfor bør du ikke holde det hemmeligt, hvis du har et anspændt forhold til besøg hos tandlægen.

Hos TandlægeTeamet i Søborg stræber vi efter at skabe en fornuftig dialog med dig som patient, så vi sammen kan skabe de bedste rammer før, under og efter forløbet. Hele vores personale er klar på at skabe en god oplevelse for dig, så snart du træder ind over dørtærsklen i vores tandlægeklinik i Søborg.

Hvor lang tid holder en tandblegning?

Effekten varer ikke evigt, men holdbarheden kan du mere eller mindre selv kontrollere. Det afhænger nemlig af dine mad- og drikkevaner, din livsstil og din mundhygiejne. Det er derfor meget svært at spå, om holdbarheden varer 1 eller 10 år, da det også afhænger af dit hjemmearbejde.

Med det in mente vil dine tænder sandsynligvis forblive lysere, end de var inden tandblegningen.

Efter behandlingen er det afgørende, at du følger tandlægens anvisninger grundigt, så du opnår det bedst mulige resultat. Kort efter behandlingen bør du blandt andet holde dig fra farveholdigt mad- og drikkevarer samt tobaksrøg, da det vil misfarve dine tænder.

Ønsker du en anden behandling?

I vores klinik på Søborg hovedgade er vi eksperter inden for mange behandlingstyper, som du kan få hos os i trygge rammer. Vi er ikke kun eksperter i tandblegning, men klarer også rodbehandling, kosmetiske behandlinger, plastbehandlinger, paradentosebehandlinger, kroner og broer, implantater og kirurgi.

Kontakt os

Kontakt Tandlæge Team
Søborg Hovedgade

Vi ringer til dig og snakker om dine behov så du kan gå trygt til tandlægen. Det er helt uforpligtende