En tryg og professionel krone- og brobehandling

Har du skadet en tand, hvor en almindelig fyldning ikke er tilstrækkelig, kan en kronebehandling være den rette løsning for dig. En krone sættes oven på den skadede tand og sikrer, at tanden ikke bliver beskadiget yderligere, samtidigt med at tandens stabilitet bliver forbedret.
Har du mistet en tand, kan det påvirke både udseendet og tyggefunktionen. Her kan en tandbro være en oplagt løsning, som erstatter den mistede tand, så du kan få det gamle smil tilbage igen samt bevare den optimale tyggeevne.Hos TandlægeTeamet i Søborg er vi eksperter i begge behandlingsformer.

Hvornår er bro- eller kronebehandling nødvendig?

En tand kan godt blive skadet i forbindelse med en rodbehandling, hvis den er revnet eller blevet stærkt nedslidt. Her kan en kronebehandling være et simpelt og effektivt indgreb. Det er ikke altid muligt at bevare tandens optimale funktion med en simpel plastfyldning.

Kronen er med til at bevare og styrke den eksisterende tand.
En brobehandling bliver nødvendig, hvis du har mistet en eller flere tænder. Ligesom en krone, er en tandbro med til at opretholde tandsættets naturlige udseende og tyggefunktion.

I vores klinik i Søborg har vi et team af kvalitetsbevidste, erfarne og engagerede mennesker, som har dig og dine tænder i fokus. Vi sørger for et godt resultat gennem en tryg behandling.

Hvordan foregår behandlingen?

Når du skal have foretaget en krone- eller brobehandling, bruger vi god tid på en grundig forundersøgelse, hvor vi samtidigt tager en snak om dine ønsker, behov og forventninger til forløbet. Sammen finder vi ud af, om du har behov for enten en krone- eller brobehandling.

I forbindelse med en kronebehandling slibes tanden til, hvor vi efterfølgende tager et aftryk af tanden. Her tilbyder vi en midlertidig krone af enten metal eller plast, som skal bruges, indtil den færdiglavede krone er klar til brug. Vi sørger for, at den færdige krone passer dit tandsæt – både i forhold til sammenbid og farve.

Til sidst vil kronen blive sat på med et tyndt lag cement, så kronen sidder flot og solidt fast.

Føl dig tryg i vores klinik i Søborg

Tandlægeskræk er et udbredt fænomen og kan skyldes forskellige ting. Det kan være et tidligere traume i forbindelse med en dårlig oplevelse hos en tandlæge, de økonomiske omkostninger eller frygten for, hvordan resultatet bliver.

Der er ikke nogen skam i at have et anstrengt forhold til at gå til tandlægen. Vi er erfarne i at tackle tandlægeskræk, hvor hele vores personale bestræber sig efter at skabe en god og tryg oplevelse, når du besøger os.

Der findes ingen dumme spørgsmål, hvorfor du med ro i maven kan henvende dig til os, uanset hvad henvendelsen drejer sig om. Vi vil sørge for en god oplevelse gennem tryghed, omsorg og ekspertise.

Lang tid siden sidste tandlægebesøg?

Frygten for at besøge tandlægen kan resultere i, at nogle afholder sig fra at gå til tandlægen, hvorfor større komplikationer kan opstå. Det kan være et harmløst hul i tanden, som ikke bliver behandlet i tide, hvorfor det potentielt kan føre til en rodbehandling.

Derfor anbefaler vi, at du altid forsøger at være forkant med generne og henvender dig til en tandlæge, så indgrebene ikke behøver at blive mere komplicerede end nødvendigt.

Vi ønsker at skabe et godt forløb med vores patienter, hvorfor vi tager dem med i behandlingsforløbet, så vi sammen finder den bedst mulige løsning, der passer dig fysisk og økonomisk.

Få styr på priserne

Når du skal have lavet en tandkrone eller tandbro, kan prisen godt løbe op, hvis indgrebet er stort. Derfor er en brobehandling dyrere end en kronebehandling, da indgrebets omfang er større.

Alle vores patienter er unikke, og lige så er behandlingen af dem, hvorfor vores priser på hjemmesiden er vejledende og først kan fastlægges efter første konsultation. Som medlem af Sygeforsikringen “danmark” er der økonomisk hjælp at hente.

Som noget nyt har vi gennem et samarbejde med Denti mulighed for at tilbyde vores kunder en afbetalingsordning af behandlingen til en fast og overskuelig rente. Denti tilbyder finansiering fra 24 til 60 måneder på alle behandlinger op til 50.000 kroner.

Du kan få mange andre behandlinger

Udover vores ekspertise inden for krone- og brobehandlinger tilbyder vi også en lang række andre behandlinger.

Hos Tandlæge Teamet i Søborg kan du også få behandlinger som almindelig forebyggende tandpleje, kirurgi, implantater, paradentose, kosmetik, rodbehandling og tandblegning.

Vi tilbyder rådgivning og vejledning af sund tandpleje i vores trygge og professionelle rammer, så du på sigt selv kan være på forkant og undgå større behandlinger.

Få et overblik over vores behandlinger

Kontakt os

Kontakt Tandlæge Team
Søborg Hovedgade

Vi ringer til dig og snakker om dine behov så du kan gå trygt til tandlægen. Det er helt uforpligtende