Professionel implantat­behandling

Et tandimplantat kan være en god løsning, hvis du har mistet en tand.

Hos Tandlægeteamet i Søborg tager vi gerne et kig på dine tænder og hjælper dig med at vurdere, hvad der vil være den bedste løsning for dig. Vi har flere års erfaring med tandbehandlinger, og hos os er du i trygge og professionelle hænder, hvis du overvejer at få foretaget en tandimplantatbehandling.

Vores tandklinik ligger i hjertet af Søborg, og du er altid velkommen til at bestille en tid hos vores dygtige tandlæge.

Hvad er en implantat­behandling?

Det kan være meget generende at mangle en eller flere tænder i din mund.

Det hæmmer din tyggeevne, og rent kosmetisk kan det også være en hæmsko. Vil du gerne have lavet en ny tand som erstatning for den, du har mistet, er et tandimplantat en god løsning.

Vores tandlæge har stor erfaring med implantatbehandlinger, og med vores hjælp er du sikret et varigt og naturtro resultat.

Få lavet en ny ‘rigtig tand’

Et implantat fungerer som en ny, kunstig tandrod, der bliver opereret ind i din kæbeknogle.

Selve implantatet er formet som en skrue, og det er fremstillet af titanium. Når implantatet har fået tid til at hele og vokse sammen med din kæbeknogle, vil det sidde lige så godt fast som de tandrødder, du er født med.

Det næste skridt er at sætte en krone på implantatet, så du får en ny ‘rigtig tand’.

Implantatbehandling i flere etaper

Du kan ikke få overstået en implantatbehandling på én dag. Det er et indgreb, der strækker sig over flere behandlinger.

Først kalder vi dig ind til en forundersøgelse. Her vil vi tage røntgenbilleder af din kæbeknogle og foretage en vurdering af, hvordan vi skal gå frem, når du skal have lavet et implantat.

Det næste skridt er, at vi foretager et kirurgisk indgreb, hvor vi skruer tandimplantatet fast. Herefter vil der gå nogle måneder, før det er vokset sammen med din kæbeknogle. Når det er sket, vil vi lave en krone til dig, som vi fæstner på implantatet.

Så er du færdig med din tandbehandling og mangler ikke længere en tand i din mund.

Smertefri tandbehandling

Det gør ikke ondt at få lavet et tandimplantat.

Under det kirurgiske indgreb, hvor vores tandlæge skruer implantatet fast i din kæbeknogle, vil du blive lokalbedøvet. Du vil ikke kunne mærke, at vi arbejder i din mund, og vi går naturligvis altid forsigtigt til værks, så der forekommer mindst muligt ømhed efterfølgende.

Du skal ikke have smerter, når du sætter dig i vores tandlægestol. Det sørger vi for.

Gå til tandlæge med ro i maven

Er du altid nervøs, når du skal til tandlæge? Og frygter du, at det bliver en ubehagelig oplevelse at få behandlet dine tænder?

På vores klinik har vi masser af erfaring med klienter, der lider af tandlægeskræk. Det er en meget almindelig lidelse, og der er ikke noget flovt ved at være nervøs eller bange, når du melder dig i skranken. Vi sørger for, at du får en god og tryg oplevelse i vores tandlægestol, og vi er med dig hele vejen og tager tingene i dit tempo.

Bevar dit naturlige smil

Et tandimplantat kan være den rigtige løsning, når du gerne vil kunne smile naturligt og uden at bekymre dig om et hul i tandrækken.

Med vores hjælp når du frem til et naturtro resultat, der ikke kan ses i din mund. Vi sørger for, at den ‘nye tand’ ikke kommer til at skille sig ud fra dine andre tænder, og at det ikke vil være tydeligt, at du har fået lavet et tandimplantat.

Kontakt os

Hvad koster det at få lavet et tandimplantat?

Det kan variere en del fra behandling til behandling.

Hvor meget du skal betale afhænger både af, hvor mange implantater du skal have lavet, og hvilke kroner du ønsker dig. Du kan høre meget mere om vores priser, når du er til forundersøgelse og vores tandlæge kan vurdere, hvilken løsning der vil være den bedste for dig.

Hvilke øvrige behandlinger kan du få hjælp til på vores klinik?

På vores tandklinik står vi klar til at hjælpe dig med alle former for tandbehandlinger.

Vi har blandt andet specialiseret os i tandimplantater, kosmetiske behandlinger og tandblegning, men vi hjælper også dagligt vores klienter med forebyggende tandpleje, rodbehandling og paradentosebehandling.

Du kan med andre ord få hjælp til alt, hvad der har med dine tænder at gøre på vores hyggelige tandklinik i centrum af Søborg.

Kontakt Tandlæge Team
Søborg Hovedgade

Vi ringer til dig og snakker om dine behov så du kan gå trygt til tandlægen. Det er helt uforpligtende