Få en effektiv rodbehandling og styrk tænderne

Hvis du længe har haft ubehandlede huller i tænderne, kan en rodbehandling være nødvendig, hvor tandnerve og bakterier fjernes fra rodkanalen.

Hos Tandlæge Teamet i Søborg kan vi hjælpe med at gøre dine tænder stærke igen. Vi tilbyder rodbehandling, hvor vi effektivt fjerner bakterier og tandnerve.

Du kan få mere viden herunder.

Hvad er en rodbehandling?

En rodbehandling er en procedure, hvor man renser alt inficeret og betændt nervevæv ud fra tandkronen og rodkanalerne. Formålet er at fjerne bakterierne, der inficerer knoglen, så den kan hele igen. Helingen kontrolleres med røntgenbilleder efter et år.

Hvis en tand er nedbrudt på grund af cariesangreb, eller tandnerven er blottet, er det nødvendigt med en rodbehandling, så man forebygger yderligere skade.

Bakterier og affaldsstoffer er ofte skyld i, at en rodbehandling er nødvendig. Bakteriers affaldsstoffer kan sprede sig til resten af tanden og udvikle sig til rodspidsbetændelse.

Jo hurtigere du behandles, jo større chance er der for at redde tanden, så der ikke udvikles betændelse.

Hvordan foregår en rodbehandling?

Hvis du har et hul, der er nået ind til nerven, kan der trænge bakterier ind i nerven, som giver betændelse.

Ved en rodbehandling fjernes den bakteriefyldte nerve, inden der sker yderligere skade. Først bores et hul i tanden for at få adgang til nerven i rodkanalen. Dernæst fyldes rodkanalen op med rodfyldningsmateriale for at undgå, at der trænger nye bakterier derned.

På vores klinik foregår behandlingen med komplet isolering under Kofferdam, der isolerer tanden fra resten af mundhulen, så risikoen for forurening med spyt og bakterier minimeres. Det forøger chancen for en succesfuld behandling.

Smertefri behandling med effektivt udstyr

Hos Tandlæge Teamet sørger vi for, at lokalbedøvelsen virker, inden vi starter en behandling. En rodbehandling, der lyder som et voldsomt indgreb, vil ofte ikke kunne mærkes, og du kan derfor være tryg under behandlingen.

Vi er også kendte med forskelligt udstyr og metoder, så vi sikrer dig det bedste resultat. Blandt andet bruger vi forskellige obturation systems og har gode erfaringer med forskellige Rotary systems fra Protaper og Profile til Reciproc; et filsystem med forskellige behandlinger af tænderne.

Erfaring og kompetencer til at sikre dig den forventede behandling

Vores erfaring og kompetencer gør os i stand til at give dig en behandling, der lever op til dine forventninger. Eksempelvis har vi erfaring med udrensning af oblitererede rodkanaler, besværligt lokaliserede orifice, rodbehandling gennem krone, knækkede rodfile og generelt behandling af tænder med komplicerede rodsystem.

Desuden er vi også kompetente til at hjælpe i komplicerede tilfælde såsom en svært tilgængelig tand, rodspidsamputation af fortænder eller igangværende behandling, hvor kontrol af infektion ikke er opnået.

Du kan være tryg ved, at vi ved, hvad vi laver. Vi ser tandlægefaget som et håndværk, hvor kvalitet, æstetik og service skal være i top.

Vi er først tilfredse, når du er tilfreds

Uanset om du skal have en rodbehandling eller en kosmetisk behandling, tager vi os ekstra god tid til dig. Vi forsøger at lære dig at kende, så vi kan give dig den bedste behandling.

Døjer du med tandlægeskræk, tager vi hånd om din nervøsitet. Vi ønsker, at alle føler sig hørt, og vi arbejder på at efterlade alle med en oplevelse rar, når de går hjem.

Bestiller du en tid i vores tandlægeklinik i Søborg, kan du forvente, at vi udfører hver behandling, så du er tilfreds. Og derfor har vi et stort fokus på præcision og faglige kompetencer.

Begge egenskaber hjælper os med at give dig en tilfredsstillende behandling – for vi er først tilfredse, når du er.

Vi byder dig varmt velkommen hos Tandlæge Teamet i Søbor

Søger du en tandlæge i Søborg, der kan hjælpe med at holde dine tænder sunde? Hos Tandlæge Teamet står vi til rådighed og lover at løfte opgaven.

For os er det ikke afgørende, om du skal have en rodbehandling eller et regelmæssigt tandeftersyn. Det vigtigste er at give dig en tryg, rar og effektiv behandling fra start til slut.

Vi byder dig varmt velkommen, når du træder ind ad døren og glæder os til at hjælpe med at holde dine tænder sunde.

Ofte stillede spørgsmål om rodbehandling

Gør det ondt at få en rodbehandling?
Nej, med lokalbedøvelse kan vi foretage en effektiv og smertefri rodbehandling, så du ikke mærker noget.

Hvad er symptomerne på nervebetændelse?
Det kan være forskelligt fra person til person, men symptomerne kan være tandpine i nabotænderne, øret, kæbehulen eller hovedpine. Derfor er det også vanskeligt at finde den syge tand, hvorfor regelmæssige tandeftersyn kan sikre, at du forebygger skade og smerte.

Hvad koster en rodbehandling?
Prisen afhænger af, hvor stor skaden er, hvorfor vi ikke kan give en præcis pris, inden du har været til undersøgelse. Men du kan se vores prisliste her.

Kontakt os

Kontakt Tandlæge Team
Søborg Hovedgade

Vi ringer til dig og snakker om dine behov så du kan gå trygt til tandlægen. Det er helt uforpligtende