En tandlæge, der vægter den gode dialog mellem behandler og patient

Ingen tandsæt er ens – og det samme gælder typer af patienter. Derfor er det særligt vigtigt for os at sætte tid af til hver enkelt patient, så vi i fællesskab finder frem til den rette løsning i hvert enkelt tilfælde. Det betyder, at vores patienter altid præsenteres for hver eneste behandlingsmulighed, selve behandling proceduren (fra start til slut) samt behandling prisen.

På den måde sikrer vi dig et fuldt overblik over dit behandlingsforløb på klinikken, og du undgår at støde på nogen overraskelser i løbet af din behandling.

Team

Tandlæge Amir H. Malekee​

Amir H. Malekee​

Tandlæge

Klinikkoordinator Mona

Mona

Klinikkoordinator

Klinikassistentelev Mhende

Mhende

Klinikassistentelev

Klinikassistentelev Enisa

Enisa

Klinikassistentelev

En behandling der lever op til dine forventninger

TandlægeTeamet er en tandlæge, der har særligt fokus på at give vores patienter behandlinger, hvor både kvalitet, æstetik og service er i top. På klinikken ser vi tandlægefaget som et håndværk, hvor særligt præcision og faglige kompetencer er vigtige – og helt essentielle egenskaber – ved hver behandling. Det er i vores ånd at udføre hver eneste behandling til punkt og prikke, så vores patienter er tilfredse med deres endelige resultater, når de tager fra klinikken. Vores tilgang er nemlig, at vi først er tilfredse, når vores patienter er tilfredse.

Menneske til menneske

Vi er et mindre team, og vi betragter alle sammen hinanden som en lille familie, og du vil derfor mærke en familiær og rolig stemning på klinikken, når du besøger os.

For os, handler et tandlægebesøg ikke kun om behandling, men også om mødet mellem patient og behandlere. Derfor tager vi os altid ekstra god tid til at møde og tale med dig, så vi lærer hinanden at kende. Vi har forskellige kompetencer på klinikken, men fælles for os alle er, at vi har et hjerte, der banker for at give vores patienter den bedste oplevelse, hvor tryghed og tilfredshed er til stede på alle fronter af behandlingsforløbet. Vores patienter skal føle sig trygge, tilfredse og hørt, så de går ud af vores klinikdør med et endnu større smil, end da de ankom. Hver gang!

Vi udfører alle former for tandbehandling på klinikken, og længere nede på siden kan du få et overblik over, hvilke behandlinger vi kan tilbyde dig.

Klinikken

Med overtagelsen af Anettes dejlige klinik får jeg glæden ved at arbejde tættere på hjemmet og i egne rammer.
Min tilgang til patienter og tænder stemmer fint overens med klinikkens mindset.
Jeg glæder mig til at byde dig velkommen.

Forbrugsforeningen

Vi samarbejder med forbrugsforeningen, og derfor sparer du 5%
​på vores behandlinger.

Kontakt Tandlæge Team
Søborg Hovedgade

Vi ringer til dig og snakker om dine behov så du kan gå trygt til tandlægen. Det er helt uforpligtende