11 januar, 2023

Er du utilfreds med udseendet af dine tænder? Så kan porcelænsfacader give dig smilet tilbage. Porcelænsfacader er en kosmetisk behandling, som vi har mange års erfaring med hos Tandlæge Teamet i Søborg.

Få mere viden om porcelænsfacader her i blogindlægget, og hvordan vi udfører behandlingen her på klinikken.

Porcelænsfacader – hvad er det?

En porcelænsfacade er et tyndt stykke porcelæn, som vi sætter fast på ydersiden af dine eksisterende tænder. De kan tilpasses dine ønsker i forhold til form og farve. Et alternativ til porcelæn er plast, som vi også benytter os af på klinikken.

Du kan regne med, at porcelænsfacader holder omkring 10-15 år, forudsat du passer godt på dem med grundig tandbørstning og brug af tandtråd.

Der kan være flere grunde til, hvorfor du ønsker porcelænsfacader:

  • Du har en knækket tand
  • Du har misfarvede tænder/slidt emalje
  • Du har et uønsket mellemrum mellem tænderne
  • Du har gamle fyldninger

Porcelænsfacader ændrer udseendet af dine tænder

Med en kosmetisk behandling kan vi ændre dine tænders udtryk, så du får præcis det resultat, du drømmer om – for eksempel tænder, der ikke er skæve eller fremstår nedslidte.

Er du ked af dine tænder, kan det påvirke din hverdag negativt. Det vil vi gerne hjælpe med at ændre, og derfor tilbyder vi professionel og tryg isættelse af porcelænsfacader her på klinikken.

Vi tager altid en snak med dig inden, da for eksempel misfarvninger også kan klares med en tandblegning. Ønsker du porcelænsfacader, der har en længere holdbarhed end tandblegninger, rådgiver vi dig derfor grundigt om dit valg.

Vi har dine tænders sundhed i fokus

Overvejer du at få lavet porcelænsfacader, og bor du i nærheden af Søborg, tager vi imod dig med åbne arme på klinikken.

Uanset om det gælder en kosmetisk behandling eller andre tandbehandlinger, har vi dine tænders sundhed i centrum. Det vigtigste for os er, at du får den nødvendige information til at træffe dit valg – og derfor tager vi os altid god tid til at tale med dig i den indledende fase.

Vi er et dygtigt og erfarent team af tandlæger og klinikassistenter, der sætter en dyd i det gode håndværk og en høj faglighed, der sikrer dig det bedste og mest langtidsholdbare resultat.

Vi vægter den gode dialog højt

Her på klinikken har vi en åben og ærlig kommunikation – og du får altid et fuldt overblik over behandlingsforløbet, så du ved, hvad du betaler for.

Alle patienter er forskellige, og det har vi respekt for. Derfor møder vi dig i øjenhøjde og lytter til de ønsker, du har for dine tænder.

Du er altid velkommen til at ringe til os, hvis du har brug for mere information om porcelænsfacader eller vores andre behandlinger.

Professionelle behandlinger og trygge omgivelser

Udover kosmetiske behandlinger tilbyder vi alle almindelige behandlinger såsom tandeftersyn, behandling af caries eller rodbehandlinger.

Fælles for dem alle er, at vi fokuserer på at skabe et trygt rum. Ikke alle er glade for at gå til tandlægen, og det har vi fuld forståelse for. Ved alle behandlinger – store som små – gør vi alt, hvad vi kan for at gøre oplevelsen i tandlægestolen så god som mulig.

Ofte stillede spørgsmål

Vi får ofte spørgsmål omkring porcelænsfacader og kosmetiske behandlinger. Du må altid kontakte os, men vi svarer også på et par af spørgsmålene her.

Hvad er porcelænsfacader?

Porcelænsfacader er en tyndt stykke porcelæn, der bliver fastgjort på ydersiden af dine tænder. De kan holde omkring 10-15 år, hvis du sørger for at børste tænderne grundigt og bruge tandtråd.

Hvem kan få porcelænsfacader?

Alle kan få porcelænsfacader, men er dine tænder udelukkende misfarvede og ikke nedslidte, kan en tandblegning være mere oplagt. Porcelænsfacader er en god løsning ved blandt andet nedslidt tandemalje, skæve tænder, knækkede tænder eller gamle fyldninger.

Hvad koster porcelænsfacader?

Hos Tandlæge Teamet i Søborg tager vi udgangspunkt i hver enkelt patient. Vi laver derfor altid individuelle priser, der matcher netop dig og den givne behandling. Du må derfor gerne ringe til os for at få oplyst den endelig pris.