Effektiv og professionel paradentose­behandling

Paradentose er en folkesygdom, som rammer de fleste voksne i løbet af deres voksenliv. Hos TandlægeTeamet i Søborg udfører vi effektiv og professionel paradentosebehandling.

Vi kan både stå for behandling, stille en diagnose og rådgive, og vi er et fagligt kompetent team, der altid sørger for at have dit bedste for øje som patient. Vi sætter tid af til dig og behandler dig som en unik patient.

Du kan læse meget mere om paradentose og vores behandling herunder.

Hvad er paradentose?

Paradentose kan være svært for dig at opdage, men vi kan stille diagnosen, og alt efter hvor fremskreden sygdommen er, kan vi give den mest effektive behandling.

Hvis sygdommen stadig er i et begyndende stadie, vil vi behandle forebyggende med bakteriebelægning på rodoverfladerne og pudse dine tænder glatte.

Hvis sygdommen er mere udbredt, kan det være nødvendigt med en operation. Dertil kan man også bruge desinficerende væske eller antibiotika.

Vi guider dig selvfølgelig også altid i god mundhygiejne, så du selv kan være med til holde sygdommen nede.

Vi giver dig en effektiv paradentosebehandling

Paradentose er en sygdom, som kan skride langsomt frem. Derfor kan den også være svær at opdage, hvorfor det er vigtigt, at du med jævne mellemrum får et tandeftersyn.

Paradentose betegner en betændelsestilstand i knoglen, hvor tandroden sidder fast i. Gøres der ikke noget ved betændelsen, vil knoglen langsomt dø, og til sidst vil tanden begynde at sidde løs.

Sygdommen ses oftest hos voksne i midt 30’erne og opefter, og du kan øge chancen for at få paradentose, hvis du ryger, har diabetes eller ikke sørger for at have en god mundhygiejne.

Kan man fjerne paradentose?

Hvis sygdommen opdages i god tid, kan den sandsynligvis stoppes. Dog vil den knogle, som betændelsen har ødelagt ikke kunne genskabes. Det er vigtigt hele tiden at have opsyn med din paradentose og sørge for god mundhygiejne. Her er du også altid velkommen til at kontakte os.

Vi anbefaler ikke brug af tandtråd men brug af den rigtige størrelse af mellemtandbørste. Nyeste undersøgelser viser at den korrekte størrelse og brug af mellemtandbørste er langt mere effektivt for at fjerne de bakterier, som er årsag til parandetose og karies.

Kom forbi til et tjek i Søborg

Er du i tvivl om, om du har paradentose, eller har du andre tandproblemer? Tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi tager os god tid til dig og lytter til dine behov. Sammen finder vi den behandling, der er bedst for dig.

En tryg og tillidsskabende behandling

Ikke alle synes, det er sjovt at gå til tandlægen. Derfor er det vigtigt for os at være smilende, imødekommende og informerende. Du skal føle dig tryg ved at besøge TandlægeTeamet.

Derfor lytter vi til dig, guider dig og fortæller dig altid grundigt om behandlingen, inden vi begynder. Du får naturligvis også oplyst en fuld pris på behandlingen.

Sunde tænder hele livet

Det er vigtigt at passe på sine tænder, og det vil vi gerne hjælpe dig med. Derfor er det også vigtigt at opdage og behandle paradentose.

Hvis dit tandkød bløder, når du børster tænder, kan det være et tegn på paradentose.

Ofte stillede spørgsmål om paradentose

Hvordan opdager jeg paradentose?

Det kan være rigtig svært at opdate paradentose, og derfor er det vigtigt, at du får et regelmæssigt tandeftersyn. Blødende tandkød ved tandbørstning kan være et tegn på begyndende paradentose.

Er det smertefuldt at blive behandlet?

Nej. Det er vigtigt for os, at din behandling er smertefri. Har du paradentose på et stadie, der kræver indgreb, vil du blive lokalbedøvet, så du ikke kan mærke noget.

Hvad koster paradentosebehandling?

Det varierer efter, hvilken behandling du skal have. Men vi informerer dig altid om den fulde pris inden behandlingen, så der ikke kommer uforudsete overraskelser.

Er paradentose normalt?

Ja, det er en normal folkesygdom, som rammer mange voksne i et eller andet omfang.

Kontakt os

Kontakt Tandlæge Team
Søborg Hovedgade

Vi ringer til dig og snakker om dine behov så du kan gå trygt til tandlægen. Det er helt uforpligtende