Vi tager hånd om din tandlægeskræk

Hos Tandlæge Teamet har vi erfaring i at håndtere tandlægeskræk. Gennem vores mange år i branchen har vi arbejdet med forskellige patienter, der lider af tandlægeskræk.

Vi har derfor løbende dygtiggjort os og lavet en række tiltag med henblik på at skabe de bedste og mest trygge rammer for vores patienter.

Er du en af de mange, der er bange for at gå til tandlægen? Så læs med her og bliv klogere på, hvordan vi tager hånd om din tandlægeskræk.

Bange for at gå til tandlægen? Vi tager hensyn til dig

Mange har en grad af tandlægeskræk. Nogle er decideret angste eller bange. Andre finder blot et mindre ubehag ved det. Uanset, hvor stor en grad af tandlægeskræk du har, sørger vi for at tage hensyn til dine behov.

Hos Tandlæge Teamet tager vi alle behandlinger i dit tempo og tilbyder en hånd at holde i. Service er en vigtig del af vores arbejde, og derfor går vi langt for, at du føler dig tryg, når du sætter dig i tandlægestolen.

Vores behandlinger er 100% smertefrie

Mange patienter er bange for at gå til tandlægen, fordi de frygter, at behandlingen gør ondt. Hos os kan du vide dig sikker på, at alle vores behandlinger er 100% smertefrie.

Du vil derfor kun kortvarigt mærke et niv, når du får bedøvelsen. Herefter sikrer vi, at bedøvelsens virkning er trådt i kraft, inden vi går i gang med selve behandlingen.

Bedøvelsen vil som regel først aftage et par timer efter behandlingen, da vi på den måde er sikre på, at du ikke mærker ubehag.

Årsager til tandlægeskræk

Der kan være mange årsager til tandlægeskræk, men oftest kommer det som følge af en dårlig oplevelse, som man forventer gentager sig. Det kan eksempelvis være efter en smertefuld behandling eller en utilstrækkelig adfærd af en tandlæge – f.eks. hvis tandlægen ikke har informeret dig om behandlingen, eller der ikke er blevet taget hensyn til dig.

Det vil du ikke opleve hos Tandlæge Teamet. Vi tager dig seriøst og sørger for, at du ikke får dårlige oplevelser.

Gode råd mod tandlægeskræk

Hvis du lider af tandlægeskræk, har vi et par gode råd til dig. Det handler om, at erkende at du finder et ubehag ved at gå til tandlæge. Rigtig mange deler samme frygt som dig.

Derudover hjælper det at være åben og ærlig omkring din skræk over for os. Hvis vi er orienteret har vi meget bedre forudsætninger for at give den optimale behandling til dig. Fortæl os gerne om din skræk allerede, når du booker tid hos os.

Og så hjælper det at gå jævnligt til tandlægen. Hvis du sørger for at komme til eftersyn i det interval, din tandlæge anbefaler, så sikre du den nødvendige pleje af dine tænder. Dermed undgår du, at der skal laves større indgreb. Desuden opbygger du et tillidsforhold til din tandlæge.

Vi sætter god tid af til dig

Vi bestræber os altid på at sætte god tid af til dig. Det er særligt, når tingene går for hurtigt, at det kan føles ubehageligt. Vores behandlinger foretages i et roligt tempo, hvor vi løbende forklarer, hvad vi gør. Desuden forventningsafstemmer vi, hvad der skal ske, inden vi går i gang med behandlingen.

Få behandling i beroligende omgivelser

Hos Tandlæge Teamet har vi skabt en rolig og afdæmpet atmosfære med afstressende musik og akvarium i vores klinik. Ved at skabe de rigtige rammer kan vi fjerne fokus fra det, der virker utrygt.

Vi ønsker, at du kan læne dig tilbage i stolen, nyde musikken og glemme dine tanker om behandlingen.

Ofte stillede spørgsmål om tandlægeskræk

Er tandlægeskræk almindeligt?
Tandlægeskræk er et almindeligt problem. Omkring 40% af danskerne lider af tandlægeskræk og omkring 10% af dem er så bange, at de sjældent eller aldrig kommer til tandlægen.

Hvordan bryder jeg ud af min tandlægeskræk?
Frygten forsvinder ikke ved at blive væk fra tandlægebesøg. I stedet bør du komme til eftersyn og behandlinger og være åben over for din tandlæge omkring din frygt.

Hvad kan I gøre for min tandlægeskræk?
Hvis du er åben og ærlig omkring din tandlægeskræk, kan vi skræddersy vores behandling, så den passer til dine behov. Vi sørger for at kommunikere og forklare hele vejen gennem behandlingen, så du kan føle dig tryg.

Kontakt os

Kontakt Tandlæge Team
Søborg Hovedgade

Vi ringer til dig og snakker om dine behov så du kan gå trygt til tandlægen. Det er helt uforpligtende